10 zijdige dobbelstenen

7

Resultaat : 7

10 zijdige dobbelstenen - Tienzijdige dobbelsteen - D10

Kansprincipe bij de worp met 10 dobbelstenen

De tienzijdige dobbelstenen zijn aanwezig in veel spellen, hoewel het niet de meest voorkomende virtuele dobbelsteen is die nog steeds is toegestaan rollenspellen hebben een sterk nut. Sommige spellen gebruiken het ook om de positie van een persoon te bepalen op een schaal van 1 tot 10. Natuurlijk leuk alle andere dobbelstenen worden ook willekeurig gegenereerd. Dit maakt het daarom mogelijk om gebeurtenisberekeningen uit te voeren op de kanten die zijn verkregen tijdens het genereren van de dobbelstenen.

De dobbelsteen van 10 zijdige kan ook worden gebruikt om het kanspercentage van een paar beter te leren en te manipuleren. Wanneer wordt gezegd dat een gebeurtenis van toeval is, zoals het schudden van een pak kaarten, geldt hetzelfde voor de dobbelstenen.

Zelfs als deze niet kan worden geschud, wordt er een virtuele dobbelsteen gemaakt. Het verkregen resultaat zal daarom anders zijn en zal duren verschillende parameters : het aantal vlakken van deze dobbelsteen en het aantal keren dat deze voorkomt in de tabel. Met de online dobbelsteen kunt u het aantal gezichten kiezen dat u wilt wensen op zijn dobbelstenen en het aantal worpen dat men wenst uit te voeren door simpelweg op de knop te klikken gooit een virtuele dobbelsteen.

9 zijdige 12 zijdige