12 zijdige dobbelstenen

11

Resultaat : 11

12 zijdige dobbelstenen - Twaalfzijdige dobbelsteen - D12

Willekeurig op 12 zijdige dobbelstenen

Gooi een 12 zijdige dobbelsteen stelt u in staat een willekeurig resultaat te krijgen tussen de twaalf mogelijke zijden van de dobbelstenen. Het werkingsprincipe is eenvoudig de tool genereert een virtuele dobbelsteen die een willekeurig resultaat krijgt. De twaalfzijdige dobbelstenen is een dobbelsteen die wij Ook te vinden in rollenspellen.

Het wordt vaak gebruikt als een beschadigingsrol en wordt als een van de krachtigste beschouwd. Als je op drukt op de knop werp de twaalfzijdige dobbelstenen, hiermee kun je zoeken naar een resultaat volgens het aantal gebeurtenissen hier gelijk aan twaalf. Dus je hebt zoveel geluk om elke keer een ander resultaat tegen te komen. Deze dobbelsteenworp wordt direct gedaan en u kunt het aantal keren kiezen dat u de handeling wilt herhalen.

Dit maakt het mogelijk om een ​​willekeurig gezicht te krijgen tussen de twaalfzijdige dobbelstenen. Je kunt deze dobbelsteen ook in veel bordspellen zien. Het is belangrijk om te weten dat alle dobbelstenen zijn verkregen op online dobbelstenen zijn onderhevig aan willekeur voor elke dobbelsteen, dus we kunnen de dobbelsteenworp niet vervormen zoals we bijvoorbeeld op een tafel zouden kunnen doen.

10 zijdige 20 zijdige