20 zijdige dobbelstenen

10

Resultaat : 10

20 zijdige dobbelstenen - Twintigzijdige dobbelsteen - D20

Gooi willekeurig de 20 zijdige dobbelstenen

Icoon van het rollenspel de twintigzijdige dobbelstenen is een must in RPG's. We associëren met deze dobbelsteen twee specifieke resultaten, het genereren van gezicht 1 op de 20 zijdige dobbelsteen vertegenwoordigt de kritieke storing, terwijl het gezicht 20 wordt vertegenwoordigd door de voltreffer. De 20 zijdige dobbelsteen is ook degene met de meeste gezichten, hij is zo gebouwd dat elk resultaat van het ene vlak dicht bij het volgende ligt. De hier aanwezige tool maakt het daarom mogelijk om online een 20 zijdige dobbelsteen te genereren.

Deze wordt dan ook willekeurig gekozen op basis van het toevalsprincipe. De creatie van een virtuele twintigzijdige dobbelsteen is ook onderhevig aan waarschijnlijkheden. Het is daarom ook mogelijk om door tal van berekeningen de kans in te schatten dat een online dobbelsteen in tweevoud verschijnt met een gewenst gezicht.

Bij het gooien van bijvoorbeeld een dobbelsteen kiezen we daarom een ​​gebeurtenis die willekeurig plaatsvindt en waarbij een van de vlakken van de dobbelsteen 20 naar voren komt. We krijgen daarom een gelijke kans voor elke zijde van de dobbelsteen twintig in het geval van een enkele dobbelsteenworp. Deze paar stukjes informatie zullen u helpen het gebruik van de 20 dobbelsteen beter te begrijpen.

12 zijdige 100 zijdige