8 zijdige dobbelstenen

8

Resultaat : 8

8 zijdige dobbelstenen - Gooi een achtzijdige dobbelsteen - D8

Willekeurig in de worp van de 8 zijdige dobbelsteen

Het principe van het gebruik van de dobbelstenen van achtzijdige is gebaseerd op de balans van de dobbelstenen en zijn 8 zijden. Uitleg : bij het gooien van een acht dobbelsteen geconfronteerd wordt met het principe van willekeur, zal het systeem daarom een ​​willekeurig getal tussen één en acht genereren. Deze dobbelsteen wordt vaak aangetroffen in rollenspellen die vaak worden geassocieerd met schadebroodjes.

Dit systeem is wederom gebaseerd op de willekeur en de kans die willekeurig wordt geproduceerd, waardoor een online dobbelsteen kan worden gegenereerd. Wanneer een gebruiker start een dobbelsteen zal het ook een evenement gooien, ook wel een waarschijnlijkheidsgebeurtenis genoemd. Hierdoor kun je het resultaat van de dobbelsteen willekeurig en online weergeven, het is het principe van het genereren van dobbelsteen 8.

Wanneer er meerdere dobbelstenen bij betrokken zijn, wordt deze gebeurtenis een dobbelsteenwerper genoemd. Deze launcher zal daarom ook anders vragen waarschijnlijkheidsgebeurtenissen om verschillende dobbelsteenresultaten te verkrijgen op basis van hun gezichten. Er zijn daarom verschillende combinaties van kanten die de generator om verschillende resultaten te krijgen voor virtuele dobbelstenen. Dit mechanisme vormt dus het hart van een kansspel en stelt gebruikers in staat om er optimaal van te profiteren verschillende spellen op basis van deze.

7 zijdige 9 zijdige